dag5

Så var min juleferie slut og jeg skulle tilbage på arbejdet, dagen startede med stress og jag, da vi alle 3 var blevet vandt til at stå sent op. Min morgenmad indtog jeg ved køkkenbordet, en hurtig laktosefri yoghurt med glutenfri havregryn og kanel – og ud af døren med os.

Mandag var min første dag i fase 2, så nu må jeg spise grønsager hver anden dag – jeg havde bare glemt at man helst skal undgå gulerødder og bønner, nå men skidt pyt med det. Efter frokost kl. 12.15, skreg min, mave efter mad allerede kl. 15.15 – og med forsinkelser på F-toget, resulterede eftermiddagen med at jeg missede mit tog hjem i Hellerup 🙁 Jeg endelig kom hjem skulle jeg faktisk til at lave aftensmad, men min mave skreg jo helt vildt, derfor hapsede jeg lige en lille portion soya yoghurt med kanel og 4 dadler, bare for at få blodsukkeret op igen.

Aftensmaden bestod af kødsovs med øko-tomater og gederulle, ikke så spændende igen, men så kommer vi jo til aftensnacken 🙂 laktosefri yoghurt med lidt honning, vaniliepulver, HUSK og kakao. Det smagte fantastisk – jeg fik jo næsten chokolade.

Status efter dag 5: 800 gram tabt – SÅDAN!!
I alt tabt 1,6 kilo – 3,9 kilo endnu.