Dag nr. 6

Dag7

Dag nr. 6 og fanen er stille og roligt begyndt at dale, efter endnu en dag uden vægttab, har jeg besluttet mig at droppe vægten nogle dage. Jeg kan se mit tøj sidder løsere, så det går da i den rigtige retning!

Min morgenmad bestod som altid af soya-yoghurt med havregryn og kanel, samt et æg. Frokosten blev en god blandet landhandel, æg og skinke og kødsovs med gedegauda – nogle gange skal man bare spise det man har lyst til 🙂

Eftermiddags-snacken var en jordbærjoghurt.

Aftensmaden blev svinemørbra med bacon og til aftenbloggingen hapsede jeg så en blåbæryoghurt.

Status efter dag 6: ingen vejning!!
I alt tabt 1,6 kilo – 3,9 kilo endnu.

2 Replies to “Dag nr. 6”

  1. Det lyder som en god idé at gemme vægten lidt væk. Vægten er et tal baseret på en masse, så ja at se om tøjet sidder pænere, er nok det rigtige og så kan man veje sig en gang om ugen 🙂

Skriv et svar