Dag nr. 9

Dag nr. 9

Jer der følger med på Instagram har nok bemærket at jeg er lidt bagud med de her “dag nr. x” på bloggen, dagen i dag er faktisk dag nr. 13. Jeg vil gerne være et par dage foran så jeg kan fortælle jer om vægttab osv.

Dag nr. 9 var en RP-dag (ren protein), derfor var det eneste grønne i dagens menu frisk oregano og citron…arh og så 5 brombær til pynt på desserten.

Morgenmaden bestod af soya-yoghurt med HUSK, havregryn, kanel, lidt hørfrøolie og et æg.

Frokosten bestod af et skinke-bjerg og et æg – her begyndte jeg at tænke over hvor mange æg jeg indtog. Jeg elsker æg, men nu når vægten ikke rykkede sig, måtte jeg nok hellere spise lidt mere varieret. Den friskpressede appelsinjuice var altså lidt imod Dukan fase 2, men jeg drak det som et vitamin tilskud.

Eftermiddagssnacken var endnu en yoghurt – det er bare så nemt at tage den i køleren.

Aftensmaden blev til en dåse torskerogn stegt på panden med yoghurt rørt med citron. Dagens dessert var soya-yoghurt med vanilje og lakridsrodspulver – orh det smagte altså godt, det var som slik 🙂

Status efter dag 9: ingen vægt
I alt tabt 1,6 kilo – 3,9 kilo endnu.

Skriv et svar