Dagens #109 med sæbebobler 

   
Jeans – Levi’s, Bluse – Forever 21, Jakke – Topshop, Sko – Horze

Det er sjællendt at der kommer sæbebobler med på billeder, men jeg blev glædeligt overrasket da jeg så de her billeder. Godt nok hoppede Guldklumpen rundt og pustede sæbebobler, imens manden tog billeder af mig. Hvad syntes I – er det ikke fint og sommerligt?

Blusen er ny og købt i Orlando, den er i striber hvilket jo lige er mig 😉 Den har forholdsvis høje slidser i siderne, hvilket giver den et fint og afslappet look. Kvaliteten er blød og tynd, hvilket gør den ideel til overgangen mellem sommer og efterår. 

 

 
 

9 Replies to “Dagens #109 med sæbebobler ”

 1. HVor er det hyggeligt med sæbebobler 🙂
  Og hvor ville jeg dog ønske at jeg bare kunne gå en tur i haven – I er heldige 🙂

  1. Det er slet ikke vores have, vi bor i lejlighed men drømmer om hus og have. Jeg udnytter bare muligheden for have billeder når vi er hos familien 😉

   1. Ej.. Jeg var ellers ikke sikker på at I boede i parcelhus med egen have og det hele.
    Men så kan vi drømme lidt sammen 🙂

Skriv et svar