Dagens #12 – Happy New Year

311213collage 311213c

 

Kjole, Leggings – H&M, Cardigan – Saint Trapez, Pumps – Stylesnob

Sådan her så jeg ud da jeg hoppede ind i det nye år, eller ret og sagt jeg plejer at hoppe ind i det nye år, men i år blev det indtaget i siddende position i svigermors sofa. Det var sådan en lidt tosset dag, manden min havde en hovedpine der slog ham helt ud, ikke engang smertestillende piller kunne give ham lidt ro. Så mellem rejemadden og racletten snuppede han sig lige en morfar, det hjalp heldigvis. Men så fik jeg hovedpine, og nuppede mig en mormor mellem racletten og isen. Det var da bedre end sidste nytår, der var Guldklumpen syg med lungebetændelse, og manden havde den ondeste influenza. Vi var sammen til middagen, som kun bestod af hovedret, og så gik de begge i seng. Hurra for et nytår, helt for mig selv – så i år var ingenting!

Kransekagen

Årets kransekage var bagt af min svigermors kæreste, den var bare så god, jeg kom til at spise hele to ringe – ups. Ved siden af denne fine lille kage, der er jo næppe nok til 4 i sådan en….hahaha! #det-feder-først-i-morgen-og-der-er-vi-ikke-hjemme! Så jeg havde bagt små kransekager efter Emily’s opskrift, jeg havde dog kun lavet 1/3 potion 🙂

Havde I en god nytårs aften??

2 Replies to “Dagens #12 – Happy New Year”

Skriv et svar