Dagens #19 – da der stadig var sne

19b 19a

19c

Bomber – Saint Tropez, Bukser – H&M, T-shirt – C&A

Så hoppede jeg lige på de der cornrows igen… Jeg syntes det giver et fit modspil til mit lidt rå look, med biker bukser, bomber jakke, panter og møtrik-armbånd 🙂

Hvad syntes I ellers om min fine nye bomber jakke? Den er dejlig varm og er god når min cardigan skal have en ekstra fridag. Jeg er helt sikker på, at den kommer til at hænge mange mange dage på mine skuldre. Jeg glæder mig helt til foråret, hvor den kan blive brugt som jakke, og så med et lækkert halstørklæde.

Jeg er kæmpe fan af halstørklæder, de må meget gerne være i uld, så jeg rigtig kan holde varmen…de skal bare ikke være i det der kras-kras uld! Men et lækket et i angora eller alpaka i lysegrå ville være smukt til bomberen til foråret. Måske også et i pastel, lyseblå og lyserød kommer jo meget frem til næste sæson…

God aften alle sammen 🙂

4 Replies to “Dagens #19 – da der stadig var sne”

    1. Jamen Lone dog hvor er vi bare ens 🙂 Hvis jeg kunne holde varmen ud, havde jeg også tørklæde på året rundt!

      Ja jakken er ret fed ik 😉 Jeg føler mig i hvert fald stang lækker.

Skriv et svar