Dagens #20

20b 20a

Frakke – Zara, Bukser – H&M, T-shirt – Esprite, Blazer – InWear, Tørklæde – min mors, Sko – Converse, Taske – Louis Vuitton, Hue – DIY

Hermed et dagens fra i dag 🙂 Det sker sjældent her på bloggen, normalt er jeg et par dage bagud. Men ikke i dag! I går talte jeg lidt med søde Lone om tørklæder, og at vi begge var total tørklæde idioter – I ser dog sjældent mig med tørklæde på bloggen, men på Instagram er der massere af tørklæde billeder!

Dagen i dag gik med et par timer på arbejde, jeg havde lige et par rykkere der skulle sendes, og så var min arbejdsdag slut. Da jeg kom hjem, satte jeg mig til, at se den sweater jeg har strikket til Guldklumpen sammen. Jeg blev færdig i weekenden, men jeg har altid haft det svært ved at få gjort mit stikketøj færdigt, men i dag lykkes det 🙂 Nu er den vasket og ligger til tørre på tørrestativet, jeg håber på at han skal have den på ud til sin farmor i morgen.

Efter en omgang i mit lille krea-hjørne, kørte min lille familie til Helsingør, vi er på udkig efter nye gryder, porcelæn og opbevarings bokse. Men endnu en gang gik vi forgæves! Jeg forstår ikke rigtig konceptet i tilbudsaviser, hvis butikkerne ikke får varene, eller ikke er med i ordningen pga flyttesalg?! I morgen nupper jeg så lige Inspiration i Hillerød, 3. gang må være lykkens gang ik’?

2 Replies to “Dagens #20”

Skriv et svar