Dagens 2018/22 – På det sydligste punkt på Key West

Det sydligste punkt på Key West

2. dag på Key West. Vi havde en stram tidsplan, for vi havde kun 2 hele dage. Den første dag gik med at flytte hotel, det vi havde booket hjemmefra, levede slet ikke op til vores forventninger. Poolen var på størrelse med et badekar, og musikken var så høj at man næsten ikke kunne høre “motorvejen” på den anden side af hækken. Heldigvis havde vi været på øen før, så vi kendte nogle af de andre hoteller. Vi fik hurtigt pakket bilen og kørt 3 km længere ned af hovedvejen til det hotel vi boede på for 2 år siden. Heldigvis havde de plads til os, og ville hellere end gerne huse min lille familie. Det skønne var, at vi med det samme fandt os til rette, og fik en god nats søvn efter en tur i den store pool.

Dagen efter skulle vi på den mere kulturelle tur rundt på øen. Vi startede med det hurtige stop, det obligatoriske billede på det sydligste punkt i USA. Det vildeste er, at lige så idyllisk Key West er, et lille paradis på østsiden, så er det også en grænse ud mod resten af verden. Derfor er der massere af militær rundt omkring og jærgerfly i luften, men det virker ikke utrygt, tvært imod er det mere trygt efter min mening.

I appelsiner på den sydligste mole

Så igen i år fik vi billeder på det sydligste punkt, jeg havde taget min nye nederdel på fra Envii. Jeg cravede printet tidligere på året, og fik fat i den smukke nederdel 🙂 En nederdel jeg fik flere komplimenter på senere på ferien. Jeg føler mig også rigtig smart, når jeg har den på. Og så er appelsiner jo også en vigtig ting i Florida, det er vel ikke kun for sjov at der står Orange County på deres nummerplader?

Efter vores tur på molen, tog vi ud for at få frokost, og derefter skulle vi være ekstra kulturelle med en tur på museum. Begge dele kræver sit helt eget indlæg 🙂

Looket:

Nederdel – Envii

T-shirt – H&M

Taske – Calvin Klein

Sneakers – Nike

Solbriller – Erica fra Ray Ban

Skriv et svar