Dagens #21

21d 21a 21b 21c

Starter lige med at beklage de fine øjne jeg sender ud til jer på sidste billede, men sådan ser jeg så ud, når jeg prøver at holde et grin tilbage… Jeg syntes bare billedet er rigtig godt af mit hår, det havde virkelig sit eget liv i går! Efter regn af flere omgange, fik det et krøllet og rodet look, jeg syntes faktisk det så meget cool ud 🙂 Det passede i hvert fald ret godt til dagens outfit.

I går havde jeg først et møde i Kvistgaard, derefter havde jeg en frokost aftale med min kusine i Hillerød, og til sidst skulle jeg til Lynge og spise middag hos mine svigerforældre. Der røg den fridag, men jeg fik set min søde kusine, som jeg bare ikke har set i flere måneder!

Billederne er fra mine svigerforældre, min svigerinde som ellers er flyttet til Jylland, var hjemme på visit og havde sin kæreste med. Hun er altid så sød til at tage mine dagens billeder, manden min syntes ofte at det er pinligt…jeg har prøvet at fortælle ham, at det jo er mig der er pinlig ikke ham! Men den gang omvendt psykologi hoppede han ikke med på, selvom jeg dog mener at det er mig der opfører mig pinligt…hvis der altså skal være en pinlig person til stede 🙂

Har jeres fotograf også sådan nogle problemer?

 

 

2 Replies to “Dagens #21”

Skriv et svar