22a 22b

Bluse – H&M, Bukser – Envii, Taske fra Italien, Sko – Even&Odd

I går skulle en af mine fødselsdagsgaver indløses, jeg var så heldig at få en tur til koncert med min far og mine brødre 🙂 Et stk billet til Deep Purple koncert, min 5. Af slagsen. Jeg er vokset op med Deep Purple, det er klart min fars ynglings band – i hvert fald et af dem der stadig eksistere. Jeg har set koncert vhs’er, lytter til LP’er, cd’er og spolebånd med lilla rock. Første gang jeg oplevede dem live, var i KB hallen i efteråret 1998, kæmpe oplevelse!! I går var så 5. gang jeg hørte en guitarsolo fra Steve Morse – en enkelt vil være en underdrivelse, da der stort set er en hvert 10. minut ved sådan en koncert 😉
Jeg syntes det var en fantastisk koncert, jeg følte jeg var vidne til en musikalsk legestue for 5 gråhåret mænd – det var vildt fedt!

Vi sad helt oppe bagerst i Falconer Salen, dejligt at kunne se hvad der skete på scenen, men lidt en nitte at jeg ikke kunne danse. Men vi var jo 4 afsted, og vi alle skulle jo høres, de fik siddepladser og så måtte de finde sig i mine trommesoloer – jeg troede ellers at jeg skulle fyre den ene luftguitarsolo af efter den anden, men det fungere bare ikke siddende!

I dagens anledning havde jeg taget min nye bluse på, jeg syntes den er rigtig fin i sit sømands look. Det var min mindste lillebror M, der var dagens fotograf, det gik rigtig fint lige indtil næste billede! Der var rigtig mange fulde koncertgæster, og her 2 der mente de skulle med på bloggen, hvad er det der sker med folk når de er fulde og ser et kamera??! Jeg syntes nu det var lidt sjovt, men vældig akavet i situationen. Som man vist godt kan se på billedet 😉

22c

Husk at deltage i min give-away.