Dagens #9

Dagens9

Top, Leggings, Nederdel – H&M, Cardigan – Saint Tropez, Støvler – Even&Odd, Hue – DIY

I går så jeg sådan her ud, jeg var til brunch fødselsdag hos min mormor. Flere år i træk er vi blevet inviteret på dagen – d. 20. december, til gløgg, æbleskiver og hjemmebagte julekager. Det er dejligt med lidt forandring fra år til år, men lige nu kan jeg godt mærke, at jeg mangler den der komsammen med familien hvor vi drikker gløgg og spiser æbleskiver. Det skulle jeg jo bare have vidst, så kunne jeg jo bare have inviteret dem hjem til gløgg og æbleskiver hos os 🙂 Nu når jeg tænker mig om, har jeg kun fået 2 æbleskive i år! Men masser af gløgg og julekager….det skal der jo til!

Vi gav min mormor en gaveæske med comwell spa produkter, vi var ikke de eneste med den ide, hun fik mange skønhedsprodukter – så mange at hun spurgte om vi da syntes hun trængte 😀 Nu er hun rundet de 75 år, og hun ser stadig ung og frisk ud – på den naturlige måde….ikke på Hollywood måden 😉 Så vi alle var enige om, at det var fordi hun skulle forkæles, at hun fik spa produkter og ligende.

Det er lidt vildt at tænke på, at min mormor kun var 45 år da jeg kom til verden. Jeg har altid fået afvide at jeg havde unge bedsteforældre, det har jeg virkelig også nydt godt af! Nu har Guldklumpen et sæt vældig rørlige older, der hellere end gerne tager ham når han er syg, eller dagplejen har lukket 🙂

I dag skal vi i julestemning så manden og jeg ser julefrokosten – den gamle og drikker gløgg og spiser julekager, alt i mens Guldklumpen får sin skønhedssøvn.
Hvad står jeres dag på?

4 Replies to “Dagens #9”

Skriv et svar