Til dagens sommer ben – eller mangel på samme!

Sommer ben

Reklame//Sommer sommer hvor er du? Jeg troede oprigtig talt at vi forlængede sommeren i år, ved at smutte til Florida i maj måned. Men det tyder på, at det ikke rigtig gik den vej. Jeg har i hvert fald kun haft nederdel på 3 gange på arbejde i en måned. Og det er da sommer, hvis vi kigger på kalenderen. I dag er det Sankt hans aften, en aften jeg som barn husker som en varm dag. De sidste par år, husker jeg det som om, at jeg har haft jeans og jakke på pga lave temperaturer. Sidste år kom vi slet ikke ud se bål, for det væltede ned med regn. Jeg syntes godt nok at vejret ændre sig en del for tiden, det kan godt være det bare er mig der husker helt skævt. Men jeg husker altså 90’erne og 00’erne som om der var sommer i juni og frost i december, selvfølgelig ikke med sne til jul, men det var koldt.

Processed with VSCO with t1 preset

Skønne sommer ben

For at opnå sommer ben i år, skal vi hvis have selvbruneren frem. Jeg syntes godt nok også at min skønne tan fra Florida, er på retur – øv! Jeg fik ellers mange komplimenter på den tan, da jeg startede på job igen. For at opnå skønne somme ben her sidst i juni, skal jeg derfor bruge sunspa. Men først skal jeg shave benene, så de er silkebløde. Jeg har fået muligheden for at teste Bic Soleil Lady, jeg har i mange år brugt en blanding af epilator og ladyshaver fra Gillette. Men den sidste shaver jeg fik fat i, efterlod ikke min ben glatte, der var små stubbe efter barbering. Derfor var jeg meget spændt på, om den her Ladyshaver fra Bic Soleil gav et bedre resultat. Det har den gjort, men den barbere også så tæt, at jeg for første gang i flere år, fik skåret mig på knæet. Det betyder at jeg nok hellere må være mere opmærksom når jeg shaver.

Efter shaving skal du huske, at give benene et godt lag lotion før sunspa sprays på. Det giver en pænere finish 🙂

Bic Soleil shaver og skum er modtaget til test igennem Buzzador

One Reply to “Til dagens sommer ben – eller mangel på samme!”

Skriv et svar