Dansk staycation – Dagens ønske outfit

Reklame

Sommeren er for alvor over os, med varme dage og svedige nætter – puha og det er kun lige startet. Hvis det foresætter på denne her måde, får vi alle Danmark af se for sin bedste side i år. Hvilket jo er helt perfekt, nu hvor vi alle er mere eller mindre er endt i et staycation for 2020. Normalt laver jeg mig en liste over ting jeg vil gå efter på min ferie shopping, men i år kommer den liste til at se lidt anderledes ud, da vi ikke skal besøge udlandske outlets. De gør ellers så meget positivt for familieøkonomien. I stedet for at tilføje en masse nye items til garderoben, vil jeg søge efter få og så lidt dyre udvidelser. Og ellers finde gode klassikere frem bagerst i skabet.

Staycation
PRIVAT Foto taget af Camilla Cecilie – location KEY WEST

Et af mine favorit køb, er denne skønne nederdel fyldt med solmodne appelsiner. Jeg ser frem til at style den med en kortere hvid t-shirt, opsat hår, crossbag og de skønneste hvide nike sneakers. Jeg har længe sukket efter et par Nike Air Force 1 – Køb Air Force 1 hos TAF (reklamelink). De er mage seje og har det helt rigtige retro look, som vil få mig i den helt rigtige staycation feriestemning. Vi kommer jo nok til at besøge en del danske seværdigheder i år, og der skal helt sikkert blive gået mange km.

Nike Air Force 1 fra https://theathletesfoot.dk/nike-air-force-1-easter-women/

De hvide Nike Air Force 1 er mega seje, men jeg faldt lige over de her skønheder med regnbuens farver. De er total unicorn super seje! Måske jeg bare skulle sætte mere farve på mit staycation look, og hoppe ud i sommervejret med et par Nike Air Force 1 Easter på fødderne. Så kan sommeren da ikke bliver bedre.

Hvad siger I – de klassiske hvide eller unicorn sneakers?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med theathletesfoot/

Staycation ideer – Louisiana

Skriv et svar