De der gode deals

img_2341

sponseret

I dag starter de fleste online shops deres januar udsalg, og gad vide om de fleste fysiske butikker ikke også følger trop, ellers går det for alvor løs i næste uge. Jeg køber stort set ingenting uden rabat, jeg søger gerne nettet tyndt efter den skarpeste pris. Men omvendt bor jeg også i en lille by, så hvis jeg gerne vil beholde bylivet, med butikker og hvad der nu hører med til det, skal jeg huske at bruge butikkerne i byen. Heldigvis er der flere og flere butikker der gerne vil matche de skarpe priser for at få et salg.

Flere online sider med deals, har også masser af gode deals på lokale restauranter, jeg har i hvert fald både set vores lokale kro, nabobyen og ikke mindst hotel store kro haft gode deals hos fx Dealhunter. På hotel store kro har der været gode tilbud på søndags te, det ser så hyggeligt ud, du får te, kage og små sandwich – desværre kan jeg ikke tåle det, men jeg gad godt mærke stemningen.

Benytter I jer af de her deal sider? Jeg har desværret hørt fra nogle, at nogle restauranterne behandler kunder med dealbeviser som 2. rangs kunder, det lyder desværre ikke særlig hyggeligt. Det er vel det sidste man er når man prøver noget nyt.

Skriv et svar