De der jumpsuits

Jumpsuits collage

1 2345678

Det er ikke nogen hemmelighed at jumpsuits vokser mere og mere på mig! Faktisk så meget at jeg slet ikke kan bestemme mig hvilket et jeg skal gå efter, og så håber jeg jo bare, at jeg kommer til at se bragende godt ud i det. Nå men jeg drømmer lige lidt videre 🙂

I dag har været en noget anderledes dag, jeg har haft et meget vigtigt møde, det gik helt fint og udfaldet var som forventet. Det var ikke et positivt udfald, men et udfald vi nu kan bruge til nå målet om 14 dage. Jeg har vidst at dette møde ville komme, jeg vidste bare først at det var i dag for 5 dage siden. På en måde er jeg vildt lettet, på den anden side er jeg spændt på dagen i morgen, for der venter en ny og meget anderledes opgave!

Jeg håber derfor at jeres onsdag, har været noget bedre end min 😉 Selvfølgelig har min aften været skøn, det er altid skønt at være sammen med mine drenge, og her til aften så vi Gravity. Har I set den??

Husk at deltage i min give-away 

6 Replies to “De der jumpsuits”

  1. Jeg kan godt forstå din kærlighed for en buksedragt. Jeg vil også rigtig gerne have en. Jeg ved at den skal være sort, men så ved jeg heller ikke mere. Men nr 5 synes jeg er et rigtig godt bud 🙂
    Håber at dagen i dag gik godt 🙂

  2. Jeg skal altså også have fat i et jumpsuit til sommer. Synes de ser superfine ud og har længe tænkt at “nu skal det være”, men tanken om, hvor besværligt det bliver at gå på toilettet har holdt mig tilbage:)

    1. Haha ja det er også en af mine bekymringer 😉 men da jeg var 10 år, var jumpsuites in en sommer, og der kunne jeg godt nå toilettet, så mon ikke det går her 20 år efter 😉

Skriv et svar