Spørgerunde

Når der tages billeder kommer Guldklumpen ofte og skal være med, som her hvor jeg står og taler med ham, imens min mand tager billeder. Det bedste er at han nogle gange stiller ligesom mig, med hænderne i siden og siger smiiiillll… 

For noget der ligner 3-4 måneder siden, startede jeg en lille spørgerunde. Kort tid efter fuckede bloggen helt op, og jeg valgte at vinke farvel til 3 års indlæg, jeg ville hellere have at bloggen virkede, end at have 1000 indlæg! Nå men derfor kan jeg heller ikke finde de spørgsmål der kom, jeg kan dog huske 2 af dem, og dem vil jeg forsøge at svare på her 🙂

#1: Søde Lone fra GingerHeadByNature.dk spurgte hvorfor jeg startede med at blogge. Jeg fandt Emily’s fine blog i foråret 2010, da jeg var på jagt efter glutenfrie kageopskrifter, jeg blev meget begejstret for begrebet blogging, og kiggede mig hurtigt omkring. Jeg stødte på Acie og Camille kort tid efter, og d. 1. august 2010 gik jeg i luften på blogspot.

I dag er det med eget domæne og via wordpress jeg blogger, men passionen for det at blogge er tilstede hver eneste dag, desværre er tiden knap med en lille fyr som Guldklumpen, men jeg prøver at blogge hver dag. For blogge er mit fristed og det gør mig glad 🙂

#2: Altid smarte Stine fra Kiss Kiss Bang Bang spurgte til Guldklumpen og hans navn. Min mand og jeg er meget enig om, at han ikke skal på Facebook, Instagram eller bloggen. Han er et lille barn der ikke selv kan vælge, og vi har begge set billeder af familie og venners børn på fx facebook der er tæt på det usmagelige, og hvis børnene selv kunne vælge havde de nok sagt nej, til at sådanne billeder blev offentliggjort. Så i et forsøg på at beskytte vores lille supermand, er han ikke en del af bloggen, I vil ikke se ham optræde på billederne, og hans navn vil derfor også være privat – derfor går han under navnet Guldklumpen 🙂

Jeg er dog altid klar på at omtale ham i mine indlæg, han er jo en stor del af mig, vores familie og vores hverdag 🙂