De fineste pumps i skabet

IMG_1910Det her er det flotteste par sko i min samling – en samling der ikke er så stor, jeg vil hellere have få men gode sko. Jeg bruger sjællent de her banditter, men når jeg gør føler jeg mig som en million. Det er nok også de sko, jeg har fået flest komplimenter for – det er nu også sjællent folk falder bagover af et par converse 😉IMG_1913De er et par Boss Orange pumps, og er købt i Tyskland på et udsalg af kollektionsprøver. Jeg har lidt på fornemmelsen at jeg derfor har et par meget unikke sko i skabet. 

Jeg er vild med tegningerne, de er små kunststykker, hvis jeg havde et walkin closet ville de være udstillet sammen med min Louis Vuitton taske og min speciel edition New Tork Yankees cap. 3 ting der betyder meget i min lille assessorize samling. IMG_1914 IMG_1915 IMG_1916

Én kommentar til “De fineste pumps i skabet”

Skriv et svar