De gode loppefund

img_2860

Billedet er fra Compass Congress Centers hjemmeside.

sponseret

Jeg er vild med Royal Copenhagen, kommer nok ikke bag på nogle – men bestemt også ældre porcelæn og køkkenting. De er ikke til at få i butikkerne, derfor skal man til aktioner eller på loppemarked, for at finde det man søger. Jeg har en ret stor samling af Bing og Grøndahls juleplatter, når jeg siger stor, snakker vi om ca 40-50 platter. Du tænker sikkert hvorfor jeg har så mange? Ja det var faktisk et tilfælde, jeg ville kun købe 3, men sælgeren ville kun sælge dem samlet. Så fik jeg dem alle til en meget skarp pris, så skrap at det blev en investering.

Et andet rigtig godt kup jeg gjorde, var da jeg købte en vinrød uld frakke til sølle 50 kr, efter 200 kr til en rensning og 50 kr til nye knapper havde jeg en fin frakke for 300 kr. Den er lavet efter gamle tekniker, så den er lidt af et vintage fund.

Den sidste helt fantastiske loppeting jeg har, er min Raavad rugbrøds skærer i hvid – min mormor fik den til mig for et par år siden, desværre er den ikke skarp! Jeg håber at den kan blive slebet, så jeg kan bruge den.

Flere af de store loppemarkeder  holdes i et messecenter, og flere af dem er som tilbagevendende events. Et loppemarked jeg godt besøge, er Sønderjyllands største loppemarked der løber af stablen i næste weekend – se mere på deres website her. Måske jeg kunne finde lidt måge porcelæn, jeg kunne godt tænke mig en termo kop, desværre er stellet udgået. Jeg ville også gerne kigge efter vaser fra blandt andet Bjørn Vinblad eller en af de oprindelige fra Lyngby Porcelæns fabrik. De er nok meget populære efter at begge mærker er blevet genoplevet, og nu kan købes i butikkerne igen – men jeg ville elske at have noget af det oprindelige i mine vindueskarme.

2 Replies to “De gode loppefund”

Skriv et svar