De hjemmelavede julegaver

reklame

Som mor til 2 skønne banditter, ved jeg at der med sikkerhed kommer til at ligge hjemmelavede gaver under vores juletræ. Guldklumpen er allerede begyndt at komme hjem med små gaver, som han gemmer i sit tøjskab. Jeg glæder mig allerede rigtig meget til at se hvad han finder på i år. Heldigvis har de massere af muligheder på hans fritidshjem. Vi er allerede blevet beriget med bolde af filt, små håndsyede bamser og knyttede nøgleringe.

I år er der åbnet et lille smykkeværksted på en af stuerne. Måske jeg er så heldig, at få nogle smykke øreringe i år. Hvis jeg kender ham ret, bliver det nogle meget store statment smykker. I hans verden er perler skatte, og skatte er mange penge værd, så det skal hans mor da have! Måske de ikke kommer til at ligne dem i butikkerne, og skidt pyt med det, for de er lavet med kærlig.

Dermed ikke sagt at smykkedesignere ikke gør det, for det tror jeg at flere af dem gør. Det er som oftes en pasion der driver værket, og måske designerne bag Kranz og Ziegler øreringe også er startet i et råt design på fritten. Det vides ikke, men jeg håber i hvert fald, at jeg bliver beriget med et sæt smukke og unikke øreringe designet af min søn. Håber I også på hjemmelavede gaver i år?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med brodersenkobborg.dk/

Skriv et svar