De små advents gaver 2018

Reklame

Vi havde ikke nogle rigtige planer om, at vi skulle give hinanden advents gaver i år. Flere gange igennem november bragte vi det begge op, men vi kom ikke til en rigtig aftale om det. Vi syntes begge at de små gaver er hyggelige, men at det også er vigtigt, at de skulle kunne bruges. Ikke bare små sære gaver, som i bund og grund er spild af penge.

Små gyldne gaver

Den første søndag i advent, var Prinsessen og jeg tilfældigvis ude og shoppe. Og da H&M i Hillerød har fået Home afdeling, måtte vi selvfølgelig et smut derind. Jeg fandt et meget fint badeforhæng, som jeg bestemt ville mene at vi manglede. Jeg købte det og nye ringe i matchende farve. Og i stedet for bare at hænge det op, gav jeg det til manden i advents gave. Jeg ved godt at det ikke var en særlig personlig gave, men dog en gave der vil blive brugt hver dag 🙂

De personlige gaver

Et bud på en mere personlig gave, kunne være undertøj eller en pyjamas. Begge dele vil kunne klikkes hjem ved køb hos Intimo, som blandt andet forhandler jbs og deres fodboldtights. Så hvis din mand, far, bror eller søn er fan af FCK, AAB, AGF eller en af de andre klubber i Danmark, kan du overraske dem med boxershorts.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Intimo/

Skriv et svar