De små gode nyheder i lokalsamfundet

Reklame

Vi er begyndt at bruge vores lokale bibliotek. Ikke fordi vi aktivt har valgt det fra, vi har bare ikke tænkt det ind i vores hverdag. Her i januar vil jeg tænke mere økonomisk. Derfor tænkte jeg, at jeg kunne finde god og billig inspiration til nye strikke projekter på det lokale bibliotek.

Jeg var ellers ude i at skulle købe en strikkebog, håndarbejdblade og meget andet. Men så fik jeg ideen om, at tjekke det lokale bibliotek ud.

De havde ikke lige det, som jeg søgte på hylderne, men de kunne bestille det hjem til mig. 2 dage efter kunne jeg hente en bog og 2 blade. Begge dele har jeg allerede fået meget inspiration fra, og jeg har planer om både en sweaters, en cardigan, en taske og et halstørklæde.

På vej op til biblioteket fik jeg mig en glædelig nyhed, for i en lille by hvor jeg har set den ene butik efter den anden lukke, var der åbnet en ny ejendomsmægler samt sat et udlejet skilt op i et andet tomt lokale. Lige nu krydser jeg bare fingre for, at det er en butik som fx. Imerco der vil kunne trække flere folk ned i byen.

Jeg tror ellers gerne at Erhvervsmæglerne har det svært i de små byer, hvor imod Erhvervsmægler i Århus eller København må have det en del nemmere. Men nu er jeg kun glad for, at der stadig er lidt liv i min lille by.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med broholmbolig.dk/

Skriv et svar