Den 4. December

Reklame

Tænk at det allerede er den 4. December, og der kun er 20 dage til jul. I dag har vi været til årets jule tam tam i børnenes institution. Det var som altid smadder hyggeligt, der er meget positivt ved at bo i en lille by. En af tingene er, at man møder de andre forældre fra børnenes klasse. Det er i vores tilfælde altid hyggeligt, vi har fået mange gode venner igennem de sociale arrangementer.

Julehygge og eksamens læsning

Det er dog ikke det eneste jeg har lavet i dag, jeg har nemlig også læst op til eksamen. Hold da op det er mange år siden sidst, og jeg havde faktisk ikke troet det var noget jeg skulle igen. Men det giver så god mening, at jeg læser videre i mit nuværende job. I morgen skal jeg til eksamen, og når det er overstået skal jeg holde jul, men selvfølgelig også tilbage på arbejdet fuld tid.

Aller først skal jeg dog lige få repareret Guldklumpens telefon. Den røg desværre på jorden, og nu skal vi have ordnet en reparation af Huawei telefonen. Men det regner jeg nu med kommer til at gå helt enkelt. Onerepair tager sig af Huawei reparation, så måske jeg skal have dem til at hjælpe mig.

Skriv et svar