Den der dag du ved….

Reklame

…som vi ikke fejre her på matriklen. Eller vi fejre den i hvert fald ikke som andre gør. Men til alle jer, vil jeg blot tjekke ind og ønske glædelig Valentins dag, og jeg håber den blev lige som I ønskede den skulle være. Herhjemme fejrede vi dagen lidt anderledes, vi fejre den hvert år, eller i hvert fald siden Guldklumpen kom til verden. For d. 14. februar er dagen hvor han har ½ års fødselsdag, og det er jo en stor dag når man er barn 🙂

Blomster

På den måde fejre vi kærlighedens dag ved at fejre vores store dreng. Det er vel også den helt rigtige måde at gøre det på. Så da vi havde spist morgenmad, og sunget fødselsdagssang for Guldklumpen besluttede vi at tage ud og shoppe lidt. Når man er 8½ år, er shopping ved at være en ting man godt gider. Derfor smuttede vi et smut til Hørsholm. Centeret der er blevet rigtig hyggeligt igen, efter at første salen er blevet renoveret. Den er blevet lys og indbydende, så man igen kan se hvad butikkerne sælger.

En tur i Hørsholm Midtpunkt

Vi var både forbi H&M, Biger Day et Mikkelsen, Tick som forhandler Tiger of Sweden, TOYS for børnene elsker den butik og Elgiganten. Den sidst nævnte er mest for min mand. Han gider ikke rigtig shoppe mere, jeg tror det er fordi alle de Amerikanske mærker er så dyre i Danmark. Hvilket han jo også har ret i, men han er tydeligvis blevet helt fjollet med de mærker. Men det tøj vi har købt med hjem fra vores ferier i USA, holder bare stadig. Jeg har dog prøvet at fortælle ham om gode danske mærker, jeg tror nu også at han godt kunne lide blandt andet selected homme tøj. Det er et godt middel mærke. Det er ikke for dyrt, og heller ikke den ende af skalaen, hvor man er i tvivl om det holder efter 4 gange i vaskemaskinen. Men jeg ved ikke helt om han er enig endnu.

Vi kom ikke hjem med meget, men vi havde en hyggelig dag, og fejrede Valentins dag helt på vores egen måde <3

/Indlægget er skrevet i samarbejde med bygholm-online.dk/

Skriv et svar