Den første fest

Barnedåb 2

Der findes mange fester igennem livet, der er den årlige fødselsdag som vi alle holder – regner jeg da i hvert fald med. Rigtig mange holder også en årlig tema-fest, men oven i det er der de store fester man kun holder en gang i livet, konfirmation, bryllup men først af alt kommer barnedåben (eller navne fest). Jeg er klart til barnedåb, jeg syntes det er stor del af vores kultur, og så er jeg opvokset med den kristne tro som et fast holdepunkt…meeen jeg er ikke fanatisk eller noget.

Personligt syntes jeg at barnedåben for Guldklumpen, var noget at det hyggeligste at planlægge, vi kiggede nettet igennem efter små søde lyseblå ting, som skulle pynte til barnedåben. Vores plan var at der ikke skulle være bordkort, da det blot var den nærmeste familie, og vi ville holde det stille og roligt på den lokale kro – jeps sådan en har vi her i udkants DK. Derfor gik vi mest efter små pynte-nips-ting til bordene, som vi selvfølgelig har gemt for hvis nu Guldklumpen bliver ligesom sin mor, så vil han elske at kunne kigge på de små lyseblå rangler som også er på billederne….pis jeg glemte at han var en dreng 2 sekunder – jeg gemmer dem bare til mig selv tror jeg!

Men hvis jeg skulle planlægge endnu en barnedåb, eller skulle hjælpe en veninde ville jeg går all-in på at pynte igennem. Der findes de fineste eksempler på pinterest, og en god blanding af små indkøbte ting og DIY projekter, ville gøre pynten unik og helt særlig. Jeg har da et par veninder der lige har fået barn, eller har en på vej så mon ikke jeg skal til at tilbyde min kreative hjælp 😉 Jeg har i hvert fald lyst til kaste med pastelfarvet konfetti, samle grankogler i skoven – selvom det ikke just er sæson, men ville blive så fint.

Barnedåb Collage

Indlægget er sponsoreret

Skriv et svar