Den sidste julegave

reklame

Kender I det, at det altid er den samme person, som man mangler at købe gave til? Igen i år er det min mands lillesøster, som vi mangler en god gave til. Hvis hun havde boet i nærheden af os, så havde vi givet hende en tur i biffen eller en gang brunch med børnene. Men det gør hun ikke, derfor har jeg været lidt rundt på nettet og kigget efter gavekort til noget i Aalborg. Heldigvis er det en by, hvor der sker en masse. Så der var heldigvis hurtig gevinst.

Julegaver

Julegaver med forkælelse

Skønhedsklinikken Vida tilbyder ansigtsbehandling i Aalborg, og der er både de lang behandlinger og de hurtige med stor effekt. Jeg har faktisk aldrig prøvet at få en ansigtsbehandling, hvilket faktisk kun er fordi jeg er alt for nærig. Jeg var meget tæt på, da vi var i Hollywood i 2010, men det var mest fordi vi besøgte Ole Henriksens Hollywood spa.

Jeg har så travlt for tiden, at min hud faktisk godt kunne bruge en kærlig omgang. Jeg tænker faktisk at jeg godt kunne bruge en gang frugtsyre og en masse vand. Måske der ikke skal mere til, men bare det at få slappet af, burde gøre en forskel.

Hvad gør I for at få jeres hud til at finde gløden og elasticiteten igen?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Vida/

Skriv et svar