2018/25 – Med den ternede skjorte

den ternede skjorte

Reklame//

Jeg har langt om længe fået fat i en ternet skjorte, en skjorte jeg allerede har haft på ved flere lejligheder. Skjorten er i det blødeste flonel, jeg havde helt glemt hvor dejligt det er at have på. Blød og vamset på den helt behagelige måde, helt perfekt til efterår og vinter. Så da pakken med skjorten kom, skyndte jeg mig at få den vasket, så jeg kunne få den. Og den er lige så perfekt som huskede den!

Det mest naturlige look for mig, var selvfølgelig jeans, støvler og min Munthe jakke. Hvordan syntes I at looket fungere? Jeg mener også, at det var det look jeg skriblede om i det her indlæg. Det var faktisk i forbindelse med det indlæg, at jeg fandt ud af, at jeg kunne få fat i den ternede skjorte 🙂

Jeg er helt vild med skovmandsskjorter, og de fungere virkelig godt til mit hverdagslook.

Det var lang tid siden at jeg havde haft de her lysegrå Levi’s jeans på, de har efterhånden også en del år på samvittigheden. Heldigvis holder gode jeans i mange mange år. Jo mere stræk der er i, jo hurtigere laver jeg i hvert fald hul i stoffet mellem lårene.

Looket:

Jeans – Levi’s

Den ternede skjorte – American Eagle

Støvler – Bronx

Jakke – Munthe

Solbriller – Ray Ban

One Reply to “2018/25 – Med den ternede skjorte”

Skriv et svar