Denim tøj i en vintertid

denim

Denim kjole*, Denim trenchcoat*, Noholita jeans*, Denim nederdel*Denim skjorte*Lys denim kjole*

Indlægget indeholder reklamelinks, de er markeret med *//Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med denim, så vild at jeg stort set kun har jeans i min garderobe. Og jeg er vild med alle de fine denim items man kan få denne sæson. Jeg har allerede den fedeste denim nederdel, en retro cool denim skjorte, og en denim kjole som jeg ikke har fået taget i brug endnu. Hvad skete der også lige for, at det blev vinter fra den ene dag til den anden? Men nu er den vasket, og hænger og venter på mig i skabet sammen med mit andet denim tøj.
Og så er der jo de der støvler, som jeg efterhånden har talt meget om 🙂 Men jeg kan også klart se den sammen med, de her noget ældre støvler jeg har i skabet, eller måske dem her.

Denim tøj til hverdag og fest

Noget af det jeg er ret vild med ved denim er, at det både fungere til hverdag og fest. Det hele drejer sig om accessories, denim kan både styles op og ned, alt efter hvad du skal. Og så findes det i mange nuancer, så der er farver til alle dage og hvilket humør man er i. Jeg er ret vild med den rå stil, som man kan få med denim. Den stil kommer helt frem når looket bliver slidt, som de jeans og nederdel på collagen. Men denim kan også være feminint, se bare skjorten og den lyse nederdel.

Er I til denim ligesom mig? Er der specielle lejligheder eller dage, hvor denim passer jer bedre end andre dage?

Rigtig god fredag, jeg vender tilbage senere med et dagens indlæg, de fylder jo ikke så meget for tiden desværre!

One Reply to “Denim tøj i en vintertid”

Skriv et svar