img_0638

sponseret

Julen er kun lige ovre, men som altid kommer nytår lige efter, og menuen til den lange aften skal til at flettes sammen. Forretten er på plads, vi spiser altid reje og lakse madder, hovedretten er stadig en gåde, men desserten den er jeg i fuld gang med at strikke sammen. Jeg elsker is, derfor tænker jeg at desserten i hvert fald skal indholde is, og kage – for kage er også godt….og friske bær! Godt det er jo en dessert.

Vi plejer altid at vælge den samme is, is til mig er jo ikke helt let, da jeg ikke tåler mælk, derfor har jeg heller aldrig prøvet en frozen yogurt eller frozen yoghurt, er det endelig med eller uden H?? Jeg skriver det normalt med h. Måske jeg skal prøve at lave min egen yogurt is til nytår, jeg har jo en yoghurt maskine, så jeg kan nemt lave yoghurt uden mælk.

Måske jeg skal bruge dagene her imellem jul og nytår, på at udtænke en mælkefri yoghurt is – så håber jeg altså bare det smager godt.

Efter desserten skal vi havde kransekage og champagne, jeg plejer st lave min egen kransekage, så kommer der i hvert fald nok mandler i.

Er jeres nytårs menu på plads?