it

IT er nogle gange en rigtig kælling! I kender hende sikkert alle sammen, hun kommer u-inviteret, hun brokker sig over kaffen er bitter, siger kagen er tør og syntes selskabet er kedeligt! I dag kom hun på besøg hjemme hos mig!!
Min mand opdagede her til morgen at vores server var under angreb – straks tænker jeg på en vild krigs scene fra en stor Hollywood produktion, og det sker så inden i den der sorte boks på kontoret. For at begrænse ødelæggelserne lukkede vi serveren ned, bare sådan kort indtil min mand har fået drevet fjenden tilbage, transporteret de skadet ud af krigszonen, og så sat nye styrker ind i form af mere sikkerhed.
Det er en gigantisk aktion, jeg har i hvert fald ventet i noget der minder om 5 timer på at min mand triller hjem fra job, og sætter aktionen igang….
Jeg er en af de det typer der forventer at IT er oppe døgnet rundt! Og IT der er nede kan så meget ødelægge min dag!!

Nå men nu er vi oppe igen, og for at fejre det sætter jeg en lille konkurrence i gang senere, så kom snart forbi igen 🙂