smil

Mit smil er ikke leveret af naturlige velsiddende tænder, kort fortalt havde jeg for lille mund til mine store tænder. Jeg gik med togskinder i næsten 2 år – den der fede tid fra jeg var 13 år til 15 år. Det var et helvede dengang, det gjorde ondt, der var mange ting jeg ikke kunne, og så syntes jeg at de var den fedeste accessories at have med i byen. Efter næsten 2 år blev de taget af, og mine tænder sad jo perfekt – det var 2 hårde år, men det var det hele værd!

Jeg var så heldig at få dem rettet af tandplejen i kommunen, mest fordi at det ville give mig problemer senere i livet, hvis jeg ikke fik dem rettet til. Rigtig mange får ikke rettet deres tænder som teenagere, men som voksne ville de havde ønsket at de havde fået dem rettet. Men det er ikke forsendt, man kan sagtens få rettet bisserne som voksen, fx Tandretning København hos de 5 smil. Du kan endda få en bøjle der ikke kan ses, og som kan tages af når du fx spiser, så kommer du slet ikke i kombalage med alt det metal som jeg havde i munden dengang 😉

Sponsoreret