IMG_5841.JPG Jeg har længe været på udkig efter noget der gav min hud ekstra fugt! Og da jeg ikke rigtig kunne beslutte mig, mest pga de svimlende priser på diverse serums, hapsede jeg straks denne her med fra et supermarked i Nice. Jeg har altid været fan af Evian vand, det lyder sikkert skørt, men hvis der er Evian vand i supermarkeds udvalg, så er det den jeg vælger når vi er på ferie. Jeg ved ikke om det er pga smagen, det tror jeg faktisk ikke – jeg tror mere at det er en design ting.
Nå men tilbage til min nye vand på dåsen, jeg sprayer mit ansigt før jeg påfører creme, det gør faktisk at cremen suger hurtigere ned i huden 🙂

Jeg syntes produktet er super godt, men det er ikke en erstatning for en serum, så sådan en er jeg stadig på jagt efter. Har I nogle gode bud på hvilken serum jeg skal vælge??