Det er jo fredag


imageNår vi kommer hjem fra arbejde fredag eftermiddag, smækker vi benene op i sofaen og slapper af. Alt for sjælendt starter weekenden med en cocktail, selvom jeg syntes cocktails er super lækkert, drikker jeg det kun et par gange om året, og det er jo syndt. Der findes rigtig mange lækre drinks, der er selvfølgelig også tendenser og mode indenfor det område, og jeg må sige at gin har fået en særlig plads på trendhylden for tiden. imageSom teenager havde jeg kun bekendtskab til en gin, Gordon gin den ondeste fyrnåle-drik, slet ikke en smag mine smagsløg bryder sig om. I dag er der mange bud på en god og ikke skarp gin, der fines selvfølgelig en gin der passer bedre til en specifik cocktail, men i bund og grund er det jo blot en smagssag. imageGin Fizz – til en drink

4 spsk gin

2 spsk citronsaft

1 tsk flormelis

danskvand

citronskive

Kom gin, citronsaft og flormelis i en shaker fyldt med is.

Ryst det grundigt og si det ned i et glas med masser af isterninger.

Top op med danskvand og pynt med en skive citron.

Har I en god fredags-drik med gin i nyder?

Rigtig fredag alle sammen 🙂image

sponseret

One Reply to “Det er jo fredag”

  1. Uh, jeg har mange onde minder relateret til Gordon’s Gin. Min yndlingsgin har længe været Hendrick’s. Den smager helt forrygende i en gin & tonic:)

Skriv et svar