Det smukke julebord

Reklame//

Noget af det jeg glæder mig allermest til ved julen, er at finde vores julestel frem. Vi har efterhånden fået en god samling, som da også er blevet udvidet i løbet af året. Jeg gav foreksempel min mand en fin krukke i fars dag gave, en gave han heldigvis blev meget glad for, selvom der var meget længe til jul. Nu står den er fyldt med min mands ynglings juleslik, her gik jeg og troede at den var til julekager. Heldigvis kan det nå at ske endnu 🙂

Glutenfrie julekager

Et jule plankebord

Porcelænet og dugen er på plads, det eneste der irreterende mig er, at vores spisebord er firkantet. Vi har et med afrundede hjørner, nøj der er røget meget på gulvet med 2 børn. De ser ikke at bordet slutter, det er nu også lidt svært at dække til mange mennesker. Vi har derfor flere gange kigget på forskellige plankeborde, men vi er ikke blevet helt enige om hvordan det skal se ud. Samtidig drømmer vi om at flytte, så er det lidt tosset at købe et unikt plankebord, som så ikke passer ind i den nye bolig.

Men jeg må sige at det fine akacie plankebord fra Bana.dk, det ville jeg gerne have i julegave 🙂

//Indlægget er skrevet i samarbejde med bana.dk//

Skriv et svar