Disko skin med Comme Deux

Disko masken fra Comme Deux

//Reklame

Weekenden er den tid på ugen, hvor jeg har ekstra tid til mig selv. I hverdagen får jeg ikke tid til ansigtsmasker om aftenen, jeg har tid til de små hurtige om morgen, men ikke dem der går i dybden. En af de masker jeg ikke får brugt så tit, er den her fra Comme Deux. Comme Deux er Goodiebox eget mærke, og disko skin indeholder mandelsyre og glycerolgel. Begge ingredienser virker eksfolierende og fugtgivende på huden. Ansigtsmasken har en holografisk farve som sjangere i lyset, den er virkelig fin, og som Goodiebox skriver er den ikke kun god for din hud, men også for dit instafeed.

Sådan bruger du Disko masken

Påfør et tyndt og jævnt lag på rengjort hud. Lad masken virke i ca. 10 minutter, derefter fjernes den med lunkent vand. Herefter er din hud renset og gennemfugtet. Hvis du skal opholde dig i solen efter du har brugt masken, anbefales det at du bruger SPF 30 for at beskytte din hud. Mandelsyren skulle eksfolierer huden så kraftigt, at huden vil blive forbrændt hurtigere end normalt i solen. Derfor har jeg valgt kun at bruge den om aftenen, jeg ønsker ikke at tage nogle chancer med min hud og solen.

Det er ikke kun min hud der trænger til ekstra pleje

I uge 42 har vi boet i vores lejlighed i 11 år, shit tiden flyver virkelig afsted! Så er det også 11 år siden, at vi sidst malede vores badeværelse. Alle andre rum i lejligheden er blevet malet efterfølgende. Badeværelset har hele tiden været hvidt, så vi har ikke tænkt at det skulle males igen. I dag fik jeg så lige stillet ekstra skarpt på vægge og lofter på badeværelset, nøj den kunne altså godt bruge en gang frisk maling. Udfordringen er bare, at der er så mange ting jeg gerne ville bruge min tid på for tiden.

Jeg har bare ingen erfaringer ,med malere i vores nabolag, det ville nu være noget andet hvis vi søgte efter en maler på Nørrebro. Der er også mulighed for at finde en Billig mater på Nørrebro, jeg frygter lidt at priserne er anderledes her i byen. Jeg en ide om at det er nemmere at finde en maler Nørrebro.

Det ender nok med at vi giver det en omgang en weekend i nær fremtid.

Skriv et svar