Disneyland Paris 25 år og et outfit sammen med Klokkeblomst

I weekenden var jeg i Paris, det var skønt med et lille afbræk, og bare være sammen med familie <3 Vi skulle selvfølgelig i Disneyland, noget vi virkelig holder meget af hjemme hos os. I år er det 25 år siden, at netop Disneyland i Paris åbnede. Det eneste Disneyland i Europa. I år fløj vi til Paris, sidste år kørte vi, men der boede vi også vi også udenfor parken. I år boede vi på hotel New York, som ligger i Disney Village – den franske pangdan til Disney Springs. Området er slet ikke lige så stort, ligesom Disney butikkerne ikke er halvt så store, og derfor heller ikke har et lige så stort udvalg. Inde i Disneyland vil jeg dog mene, at muligheden for at købe sig fattig, er lige så god som i Orlando.

Vi var taget til Paris for netop at opleve deres 25 års jubilæum, jeg havde hørt at de gav den fuld gas, og når man har oplevet en ganske almindelig dag i Disneyland i USA, så måtte vi altså opleve hvordan det er, når Disneyland giver den fuld gas. Der var pyntet op i hele parken med jubilæums pynt, farverne var holdt i blå og sølv. Paraden havde også fået lidt ekstra med ny opstilling, musik og nye figurer. Jeg syntes det er helt perfekt, at det ikke er den samme underholdning i alle parkerne. For så går ideen med at besøge de andre parker i verden jo lidt af.

Outfittet i Disneyland Paris

Vi rejste light, hvilket var første gang – og noget vi ikke troede var muligt med 2 børn. Men det gik virkelig godt, vi havde dog intet ekstra tøj med, det var lidt et sats. Vi havde selvfølgelig et ekstra sæt med til Prinsessen, men os andre burde kunne nøjes med et sæt tøj om dagen. Det kunne vi selvfølgelig godt, men det gjorde så også, at mit tøj var planlagt på forhånd. Grå nederdel og hvid t-shirt, sneakers og crossover bag, så kan man det meste i 24 grader 🙂

Har I været i Disneyland Paris?

Looket:

Nederdel – Envii

T-shirt – H&M

Sneakers – Nike

Bag – Calvin Klein

Ur – Daniel Wellington

3 Replies to “Disneyland Paris 25 år og et outfit sammen med Klokkeblomst”

Skriv et svar