DIY – Søde Halloween spøgelser

 

IMG_6175-0.JPG

 

På fredag er det Halloween og i år er Guldklumpen meget mere gearet til årstiden lille fest. Jeg syntes det er hyggeligt at pynte lidt op til efteråret, selvom der jo er en del uhygge forbundet med Halloween, men det er jo hvad man selv gør det til. I 2010 var vi i L.A. op til Halloween, og hold nu op! Når de siger uhygge og skræmmende udklædning, så mener de det altså! Jeg var ihvertfald skramt for vid og sans, og børnene der stod i kø til uhygge var under 10 år, de der amerikanske børn er gjort af noget specielt.

Græskar-lygter og slikkepinde-spøgelser er da lige det, vores lille hjem skal pyntes med 🙂 Sammen med Guldklumpen lavede jeg spøgelser i tirsdags, jeg havde nogle gamle rester af hvidt stof, lidt satinbånd og ny-indkøbte slikkepinde.

 

IMG_6176-0.JPG

Slikkepinde udvalget er ikke som da jeg var barn, men angry birds har indtaget 50% af market med 3 varianter – men tyrkisk peber holder nu stadig 😉

IMG_6177-0.JPG

Det perfekte ville være at klippe nogle cirkler, men jeg hoppede over hvor gæret var lavest, og lavede firkantede stykker stof. Hvad syntes I? Er de ikke søde??

Guldklumpen glæder sig ihvertfald meget til vi skal spise spøgelserne.

IMG_6178-0.JPG

One Reply to “DIY – Søde Halloween spøgelser”

Skriv et svar