Dove til nordisk hår

Dove1 Dove2 Dove3 Dove4

For 14 dage siden modtog jeg Dove Oxygen Moisture shampoo og balsam til test, jeg har det perfekte nordiske hår til sådan en test. Mit hår er tyndt, fint, flat og glat, jeg har dog rigtig meget af det, så det syner ofte tykkere end det er.

Jeg startede testen før jeg blev klippet, mit hår var slidt og kruset i længderne, og jeg var faktisk ved at opgive at redde det. Men efter første hårvask med Dove Oxygen Moisture, kunne jeg faktisk redde mit hår, jeg syntes selv at der var en stor forskel, men det kunne lige så godt være placebo der gjorde sit indtog. Efter anden vask begyndte mine kollegaer at kommentere mit hår, det så tæmmet ud på den sunde måde, havde fulde og glansen var kommet tilbage.

Efter jeg er blevet klippet, er mit hår kun blevet endnu stærkere, det filtre ikke, har fylde og er mere glat. Selvom jeg styler det, kruser det ikke som før. Kort sagt er jeg meget imponeret.

Shampoen er drøj i brug, dufter frisk og skummer blødt op i håret. Balsamen er ligeledes frisk i duften, let at påføre, den er som en bodylotion – jeg bruger kun balsam i længderne, da jeg ofte oplever at håret bliver tungt ved hårbunden, og ser fedtet ud.

Hvis dit hår er fint og nordisk, skulle du prøve de her produkter, vejledende udsalgspris er kr. 49 ,- og så er der også en hårkur i serien.

/Produkterne er modtaget til test igennem Buzzador, min opgave er herefter at buzz om produktet/

One Reply to “Dove til nordisk hår”

Skriv et svar