Dress-me til Bond fest

PicMonkey Collage

Jeg har en veninde der skal til James Bond fest. I den forbindelse har hun spurgt mig om hjælp til, at finde en fin kjole som der er til at betale. På Dressme.dk er der et stort udvalg af kjoler, både lange og korte. Se deres udvalg af lange kjoler lige her.

James Bond fest

Nu er det jo en Bond fest, så jeg syntes at det skal være lange kjoler. Jeg ville vælge den første kjole, krydre den lidt op med de her pumps, og stort krøllet hår. Så mangler der bare en fin lille taske, en clutch ville jo være perfekt, og gerne en med noget farve på – måske denne her ville være perfekt. Sorte pailletter, pink læder og blankt sølv, ja jeg syntes i hvert fald at det lyder flot 🙂

Faktisk er jeg lidt misundelig, jeg elsker tema fester, og James Bond er altså et fantastisk tema. De fleste mænd vil komme i smoking, der er vel altid nogle der klæder sig ud som skurkene! Kvinderne vil komme i lange flotte kjoler, fint opsat hår, høje stilletter og alle vil skåle i champagne og præsentere sig med efternavn først. Hallo my name is Bond – James Bond… Bestille dry matinis i cocktailglas med oliven på pind. Det er faktisk en cocktail klassiker jeg ofte drikker, når den altså står på cocktails. Den skal selvfølgelig rystes og ikke bare røres, nææ nej den skal være helt perfekt.

Jeg må holde en James Bond fest en dag! Jeg tror nu også at mine venner gerne vil komme, for hvem siger nej til en temafest i ægte James Bond stil? Har I en ynglings James Bond film? Min er klart Skyfall, det er virkelig en fantastisk action film. Generelt er Daniel Craig min ynglings James Bond.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Dressme.dk

2 Replies to “Dress-me til Bond fest”

Skriv et svar