Drikker du nok vand – vand med smag

Vand
Reklame//

Nu kommer solen frem og vi skal huske at drikke lidt mere, for ikke at dehydrere, er det dejligt hvis det smager af noget mere. Det syntes jeg i hvert fald, jeg får drukket mere, når det smager af noget. Nogle af mine favorit sammensætninger er vand med citron og agurk, det er meget frisk og forfriskende. Det er meget nemmere for mig at drikke en hurtigt litervand, når vandet har fået smag fra bær og frugter. En anden god kombination er agurk, lime og jordbær. Jeg har flere gange tænkt, at det ville være spændende at prøve kombinationer med krydderurter. Har I nogle erfaringer med vand med krydderurter? Jeg tænker at mynte er nemt at bruge.

Vand med smag

Jeg har nogle gange tænkt på, om det er fordi vandet er så hårdt i vores område, at jeg ikke drikker nok vand. Derfor har jeg overvejet at få et blødgøringsanlæg installeret, sådan et anlæg gør vandet blødt, så det indeholder mindre kalk. Nogle af fordelene der skulle være med sådan et anlæg, er fx. blødt vasketøj, mindre kalk på badeværelset, din vaskemaskine skulle leve længere, det sammen med opvaskermaskinen. Men også din hud og dit hår skulle mærke en ændring. Huden skulle blive blødere, håret mere luftigt og skinnende. Så hvad er der ikke at like omkring sådan et blødgøringsanlæg?!

Jeg er dog i tvivl om det er rigtigt vvs arbejde, at få installeret sådan en. Jeg tror i hvert fald, at det er en god ide at kontakte et vvs firma. De kan sikkert fortælle om der skal bruges en blikkenslager til den slags installertion.

Men tilbage til vand med smag, hvad er jeres favorit kombination? Eller er I bare til helt almindeligt vand fra hanen som det er??

Rigtig god fredag aften – jeg tjekker ind igen i løbet af weekenden 🙂

Skriv et svar