Er du klar parat til altan start? For foråret er lige om hjørnet.

altan

Reklame/

Jeg er i hvert fald ikke, nu er der faldet sne igen, og vores altanmøbler er stadig i kælderen. Men noget vi ved med sikkerhed er, at vi skal have nye møbler nu hvor vi er 4 i familien. Vores altan er meget lille, derfor skal vi tænke kreativt for at få plads til os. Der er fx små borde til altan som måske kan passe ind hos os, der er i hvert fald nogle gode bud på altanbutikken.dk. De har nogle klapborde som kan hænge på altankanten, eller det der smarte et med 2 opklappelige sider. Det er virkelig praktisk, næsten lige så praktisk som det bord der også kan fungere som tørrestativ. Nøj det er altså smart!

En lille altan indretning

Jeg er gået i gang med, at finde inspiration til indretning af små altaner på Pinterest. Hvis de findes, så er de på Pinterest! Det er i hvert fald mit indtryk med så mange andre emner. Nu har jeg endelig fået oprettet mig med bloggen på Pinterest, så nu kan I også pin mine billeder, hvis I skulle få lyst.

Er I gået i gang med indkøbslisten til den kommende sæson på altanen eller i haven? Mange af møblerne her kan også bruges i små haver.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med altanbutikken.dk/

Skriv et svar