Efterårs-planer i støbeskeen

Reklame//Indlægget er skrevet i samarbejde med Grejbiksen.dk//Efteråret er stille og roligt over os, og for første gang skal vi forholde os til efterårsferie. Nu da Guldklumpen er startet i skole, er vi noget mere bundet med hensyn til ferie. Vi er allerede nu i gang med at planlægge en vinterferie, men vi talte om i går, at vi have lyst til at komme et par dage væk. Måske som en forlænget weekend, jeg har en ide om, at vi kunne tage 4 dage til Sverige. Ud og nyde naturen, måske tage i Astrid Lindgren land og møde Pippi og Emil. Jeg syntes jeg trænger til at stresse af, bare være tilstede i nuet helt uden forpligtelser. IPhonen kan blive i tasken, og så skal vi bare være sammen som familie.

En rolig hobby

Nogle gange tænker jeg, at dem der har en hobby i naturen, må være langt foran på afstresning point. Jeg har altid haft en ide om, at folk der dyrker fluefiskeri må være meget afslappede mennesker. Det er i hvert fald ikke en stress fyldt hobby, når de står i deres vaders ude i en sø, og stilheden kun bliver afbrudt af lidt fugle kvidder. Det lyder nu meget tillokkende, men jeg har ingen fluestænger i kælderen – og heller ikke erfaringer med fluefiskeri.

Jeg tror nu mere jeg vil gå efter en tur til Astrid Lindgrens verden i det østlige småland. Det er mere os, jeg har også læst mange af hendes bøger som barn, og det ville være en god mulighed for at få dem på læselisten hos sønnen.

Har I tanker om nogle efterårsferie i år?

Skriv et svar