Eftermiddags hygge og drømme om sommerhus

reklame

Kender I det, at man åbner sin instagram og de første 10 billeder viser skønne billeder af folks sommerhuse. I teksten står der hvor fantastisk de har haft det, i deres smukke sommerhus tæt på havet denne sommer. Billederne viser deres hyggelige indretning og deres alt for gode loppefund. Dansk design til kup priser, fundet på små lokale loppemarkeder. Sådan et sommerhus fyldt med designfund vil jeg også have! Jeg ønsker mig inderligt et fristed, hvor jeg ville kunne slappe af, nyde nuet sammen med min familie og tage en tidelig dukkert i det nærliggende hav.

Det sommerhus vi lejede i foråret

Sommerhus drømme i Nordsjælland

Drømmen er at få et lille sommerhus i Nordsjælland, tæt på vores helårs bolig så vi nemt kan stikke af en weekend. En weekend i sommerhuset 🙂 Det er virkelig lige mig! Og jeg tror på, at den drøm nok skal blive til virkelighed en dag. Sommerhuset måtte meget gerne ligge i Tisvildeleje, eller på strækningen derfra og til Hornbæk. Liseleje er heller ikke helt afskrevet, for der er mange smukke steder på den norsjællandske kyststrækning.

Indretningen af et sommerhus burde være lige til for os, for vi har mange gange stået med boligtilbehør og sagt – Det passer til sommerhuset! Det sommerhus vi ikke har, men altid har drømt om. Stort set alt fra Muubs passer ind i vores sommerhus – køb Muubs på Stilfisk.dk

Men også stentøjs porcelæn som det fra Bloomingville ville passe perfekt, herhjemme har vi jo masser af Royal Copenhagen – som jeg også altid har ønsket mig.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Stilfisk.dk/

Skriv et svar