Eftermiddagskaffe på altanen og sunde snacks

Reklame//

Vejret er jo helt fantastisk for tiden, det tyder på at 2018 bliver et godt solskins år. Jeg tænker vi allerede nu har haft flere solskinsdage end 2017, og dermed også flere solskinstimer. Jeg hungre slet ikke efter solen, som jeg ellers gjorde hele sidste sommer. Det er ikke fordi jeg allerede har fået nok eller noget i den retning, men jeg er sikker på, at nå at nyde endnu en kaffe i solen i maj. I går gjorde min mand altanen sommerklar, desværre døjer vi med mange alger – eller Flisepest som det også kaldes. Vi bor på første sal, så vores alger stammer fra taget, som nok ikke lige skal have tur som almindelig algebehandling af fliser.

Alger eller ej så skal vi have mange skønne dage på altanen i år. Og hvem ved måske bliver det den sidste sommer på 1. sal, ja man har vel lov at håbe 😉

Hvis du er uheldig lige som mig, kan du få hjælp til at Kom af med din flisepest. Jeg må vige min lid til en masse regn, det er vist det eneste der kan skylle mine alger væk.

Skriv et svar