Efteruddannelse med lederevner

 

sponseret

Efter flere år på arbejdsmarked som uddannet kontorassistent tænker jeg ofte på at efteruddanne mig. Men hvilken retning skal jeg gå, skal jeg få noget mere regnskabsteori til cv’et, eller skal jeg vælge at gå en anden vej.

Jeg har jo somsagt en lille drøm om at have mit eget, der er det praktisk at kunne det regnskabstekniske, men det kræver ikke at jeg tager en eksamen til cv’et. Men hvis virksomheden vokser, og jeg vil have medarbejdere under mig, vil en diplomuddannelse i ledelse helt sikket være interresant. Jeg syntes nemlig det er vigtigt at tage kurser i ledelse, og dermed være en uddannet til leder.

Med en uddannelse i ledelse, kan man være bedre rustet til de udfordringer ledelse kan give. Selvom man nok hurtigt mener at man kan klare de udfordringer, men at lede og fordele arbejde er en ting, men at holde mus samtaler, tage svære samtaler med medarbejderne og ikke mindst evnen til at kunne holde en god og udbytterig jobsamtale. Vi alle har prøvet at sidde på den anden side af bordet, men at kunne stille de rigtige spørgsmål og tage en god beslutning, er jo alfa omega i sådan en situation.

Men først og fremmeste skal jeg jo finde ud af hvilen vej jeg vil gå. Tænker I nogle gange over efteruddannelse, og hvad I gerne vil med jeres arbejdsliv – vi skal som sagt være i det i mange år endnu, medmindre at man får penge nok til at gå på tidlig pension 😉

Skriv et svar