En dag med Pfaff

(null)Lige siden jeg kom hjem fra arbejde, har jeg siddet foran min gamle symaskine. Fru Pfaff er ældre end mig, men hun syer sgu godt! Hun er gravet frem fra sit skjul, fordi Guldklumpen vil være grøn ninja til fastelavn, og det kan man ikke købe i str. 1 meter høj drengebasse.
Børnehaven har rykket fastelavn frem til nu på fredag, så jeg har pænt travlt, og når jeg skal fremtrylle et kostume, der skal ligne en LEGO figur fra en tegnefilm, er det næsten kun op ad bakke! Men jeg gik ombord i den grønne udfordring i lørdags, fik købt stof i Helsingør og så bare hjem og klippe stof til bukser. Min ide er at sy et grønt joggingsæt og en hue, og så tviste det op med gul detaljer og et ninja sværd. Bukserne blev færdige søndag, blusen kom godt igang mandag, men der skulle vi også lige i BR efter det vigtige sværd. Når man er 3,5 år er det første sværd en STOR ting 🙂 (null)
Tirsdag stod den på endnu mere bluse, der er altså mange småting, når man vælger en jogging-løsning – men jeg tror det er den rigtige løsning, der skal jo være mulighed for leg selvom man er ninja. Idag onsdag kom jeg så langt her, bukser done, bluse mangler der kun de der guld detaljer og et sort bælte – det er vel en kick-ass ninja jeg har 😉 Og så er huen så tæt på at være færdig.
Nøj jeg syntes jeg er tæt på nu, så håber jeg bare at Guldklumpen kan lide det, for jeg kan altså ikke få ham til at ligne en LEGO figur. (null) Hvis nu det går helt galt, så har vi da lige en løve, Hulk og Sullivan fra monsters inc. på lager, så fastelavn skal det da nok blive.

Nu vil jeg smutte i seng, der er jo endnu en dag i morgen, først med arbejde og så skal der bare trykkes videre på symaskine pedalen, selvom der nok sniger sig lidt håndsyning ind også.

8 Replies to “En dag med Pfaff”

Skriv et svar