En god og fyldig vin til juleaften

Så blev det d. 24. December – glædelig jul <3 I aften holder vi juleaften hjemme hos os, vi står for det hele, dermed også vinen. Vi plejer altid at drikke en Amarone til vores julemiddag, vinen skal være fyldig og smage kraftigt efter vores mening. Men i år skulle vi prøve noget andet!

Jeg var så heldig at modtage 3 flasker Primitivo Solone Salento vin fra vinmedmere.dk. Primitivo vin kan sammenlignes med Amarone, den kommer blot fra et andet område af Italien. Vinen er fyldig og har en meget intens mørke rød farve.

Vinen faldt i alle vores gæsters smag, og er klart en vin du kan vælge hvis du ønsker en kraftig vin. Normalt er jeg mere til Ripassio, en mildere og mere frugtig vin. Vinmedmere.dk har mange fine vine, og et bredt udvalg, så der er lidt for en værd smag.

Vin og denim kjole

Det sidste billede kunne godt være årets julebillede af mig, iført en af årets bedste kjole køb og så med et godt glas rødvin i hånden. Kjolen har også høstet en hel del komplimenter på sin vej, den er virkelig også skøn. Har I gjort nogle ekstra gode køb i 2018?

/indlægget er skrevet i samarbejde med vinmedmere.dk og vinen er modtaget som gave/

Skriv et svar