image

Jeg er ret vild med denne her serie af striber fra Matas. Hyldeblomst er bare lækkert og havtorn er springfyldt med antioxidanter og dansk råstyrke, den kombination sammen med SPF 10 kan kun blive en lækker håndcreme – eller det forestiller jeg mig i hvert fald.

Mine hænder er normalt ret tørre, i sær når vi kommer til efteråret og vintersæsonen – og hvert år prøver jeg en ny håndcreme, for jeg må jo på et tidspunkt finde den helt rigtige. Samtidig ved jeg også godt med mig selv, at jeg ikke er den mest trofaste type når det kommer til produkterne på mit badeværelse så som creme. Jeg prøver mig gerne frem, og bliver altid lokket af gode tilbud 🙂

Den her nye håndcreme er med solfaktor, noget jeg ofte har undret mig over ikke er i flere håndcremer, for hvis der er noget der altid er ude i solen er ens hænder og ansigt – og i dag er det jo ganske naturligt at vi har både solfaktor i vores dagcreme og vores makeup, så hvorfor ikke også i håndcremen. Rigtig mange kvinder har “gamle” hænder, tænker at dette kan minimeres ved brug af håndcreme med solfaktor.

Hvilken håndcreme bruger i for tiden?