En købmands drøm

Processed with VSCO with t1 preset
Jeps det er min flotte håndskrift der pryder boardet. 

sponseret

Vi alle går med en drøm i maven, en af mine drømme er at få sin egen shop, en butik hvor det er mig der sælger, mig der indkøber og bestemmer varelageret, men også leveringstider, priser og indpakning. Men hvorfor er jeg så ikke hoppet ud med en lille online shop? Tja det ved jeg faktisk ikke, men der er jo helt sikkert en begrænsning, en af dem er det at skulle lave selve shoppen. Men hvis nu jeg kunne få en færdig skræddersyet løsning, så skulle jeg kun finde varerne. Jeg tænker at jeg ikke er den eneste, der ser det tekniske som en begrænsning. Hos magento kan man få en magento webshop, der kan du også hoste din side – magento hosting. Det at have en magento shop er en samlet løsning, det er derfor nemt at komme igang ned den del – Se mere her på siden

Noget af det der tiltaler en regnskabstosse som mig, er at magento bruger Microsofts økonomisystem Dynamics NAV, et program jeg ser som meget brugervenligt – men jeg er jo noget farvet af mit hverdags job.

Nu kommer den største udfordring – hvad skal shoppen indeholde? Jeg elsker mode, lækre cremer, makeup men også min passion for lækkert porcelæn, trædyr og generel indretning. Men jeg kunne jo også vælge en form for glutenfri mad shop…ideerne er mange. Jeg tænker nemlig at shoppen skal indeholde de ting, som jeg selv skatter – så kan man jo også få varerne til indkøbspris. Måske shoppen bare skal indeholde lidt af det hele 😀

Hvad drømmer du om?

Skriv et svar