Det er mandag morgen, og jeg ligger stadig i min seng. Vi har ferie, og jeg benytter lejligheden til, at putte i dynerne sammen med Guldklumpen og manden min. Når det kommer til sengetøj er det vigtigt for mig, at det er en blød bomuld og at det er syet korrekt. Vi har desværre flere gange oplevet, at vores dyner rotere inden i betrækket, og det er altså noget være møg!

Sengetøjet fra Mette Ditmer tilbehør er i en kraftig og blød kvalitet, og så er det kun en bonus at mønsteret er flot.

seng.

Jeg kan rigtig godt lide det første sæt, mørkegråt og lysegråt enkelt men stadig med et lille tvist med alle de der krydser. Jeg har flere gange tænkt på, at få noget gråt ind i soveværelset, vi har tidligere haft gråt sengetøj, og jeg syntes det passede rigtig fint. Måske vi skulle male væggene mørkegrå som på billedet, det give rummet en mere hule stemning, og gøre rummet mørkt når der skal soves. Det vil kun være en bonus, når man som os har vinduer fra gulv til loft – specielt om sommeren er det et problem.

Hvad tænker I om mørkegrå i soveværelset?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Dynefabrikken/