En lille lørdags status

Jeg havde termin i går, men i dag kl. 18.00 er jeg stadig meget gravid. Vi startede morgenen som vi så ofte gør i weekend, med lækker brunch – Guldklumpen og manden min cyklede til bageren efter morgenbrød til dem, imens jeg dækkede bord og lavede min mad.

Efter frokost cyklede vi alle 3 ned i byen, hvor der i dag var slots marked, en tilbagevendende begivenhed den 2. Lørdag i september – vejret var fantastisk og vores lille by summede af mennesker. Da vi kom hjem var jeg helt flad for energi, det er nu også hårdt at cykle rundt med sådan en stor mave! Derfor lavede jeg en smoothie, springfyldt af vitaminer og satte mig på altanen, men et magasin og nød solen.

Så status er, at jeg er en meget træt og stadig gravid Camilla – ha’ en god lørdag aften 🙂

2 Replies to “En lille lørdags status”

Skriv et svar